Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J90a14k77u73b 78R93o34t88h

5. 2. 2018 18:50

Na tak krátkým prostoru takový mišuňk. Jak napsal jeden z obhájců této rudé partaje - Pall Mall (signifikantní vzdělanostní profil voliče komoušů). ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že zdánlivá podpora sportu ze státního rozpočtu nebude efektivní. Vždyť kolik už se toho vyplýtvalo na sport za posledních 90 let a děti jsou stále tlustší a v armádě nepoužitelnější!

Mám jiný návrh: Povinné brigády alespoň dva měsíce v roce. Mohou třeba kopat krumpáčem tunel pod Červenohorským sedlem, průplav Labe-Odra nebo stavět Pražský okruh. Fyzickou zdatnost si zvýší, prospějí všem a ještě to nebude nic stát.

0 0
možnosti
Foto

Pan Neugebauer se domnívá, že někomu obéznímu při kopání tunelu krumpáčem "splaskne pupek". Omyl, ještě jej přitom může klepnout pepka. Lepší by bylo jiné řešení. Každý zákazník by se u pokladny v prodejně před placením postavil na váhu - a pokud by vážil více než by měl - zaplatil by za nákup trojnásobnou cenu. ;-O:-(!

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 370x
Jsem rodák z Kyjova, kde jsem řadu let učil na speciální škole. Po dlouholetých zkušenostech v komunální a krajské politice jsem se v roce 2013 stal poslancem za KSČM, kde působím dodnes. 

Seznam rubrik