Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Volá Babiš do kuchyně ! S těmi plody je to těžké, rudé třešně volebně omzly a oranžové pomeranče zase zhořkly ! Mámo, navíc - Jako rodina jsme zadlužení ! Ale, ušetřil jsem ! Auto neopravuji - dálnice stejně nejsou. Investovat do nového RD, taky nemá smysl - je nějak strašně složité Stavební povolení ! Dále jem ušetřil na jízdném - Za tvou matkou nejedeme, je to daleko - a rychlovlaky tam ani nejedou ! Synek jeví zájem o studia a o nějaký vědecký kroužek ! Pálí mu to, kujónovi ! No jo, to zase žádá další finanční příspěvek a dokonce chce nějakou techniku k tomu, PC má již zastaralé ! Kulové, tady taky ušetříme ! Mámo, my jsme vlastně boháči ! Sice ten dluh máme pořád - S ničím jsme nepohnuli, zase ovšem makám a nespím ! Ále zjistil sem, že v kolektivu jsem poměrně oblíben ! Děláš to dobře, taťko Andreji , neodcházej , je jaro, třeba okvětí třešní se spraví a bude úroda ... ! :-)

0 0
možnosti

Problém je v tom, že to oranžové ovoce nejsou pomeranče, ale nezralé třešně...

Kdo je Zimola, by Vám řekli Jihočeši.

4 0
možnosti
VH

No jo - a tím byly ohroženy ambice KSČM (resp. její věrchušky). Těm nesmí překážet nic - ani stíhaný premiér, ani licitující ČSSD.

1 1
možnosti
RS

"Je nutné odložit vlastní ambice a pracovat ve prospěch celé společnosti."

Krásná věta, obzvláště pan premiér v demisi by se tím měl řídit.

1 1
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 370x
Jsem rodák z Kyjova, kde jsem řadu let učil na speciální škole. Po dlouholetých zkušenostech v komunální a krajské politice jsem se v roce 2013 stal poslancem za KSČM, kde působím dodnes. 

Seznam rubrik