Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J91i28ř75í 33K65i34n22d13l

28. 11. 2018 17:35

Výslednou cenu elektrické energie pro koncového zákazníka, určuje státní Energetický regulační úřad. (jde o distribuci, systémové služby, krytí vícenákladů spojených s podporou výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů, kombinované výroby elektřiny a tepla a druhotných zdrojů a činnost operátora trhu).

1 0
možnosti
Foto

J11i79ř52í 12K14i67n43d46l

28. 11. 2018 17:25

Horní zákon kromě jiného dělí nerosty na vyhrazené a nevyhrazené. Vyhrazené nerosty jsou vyjmenovány v § 3 zákona a jejich ložiska jsou ve vlastnictví státu bez ohledu na to, kdo je vlastníkem pozemku, pod nímž se nacházejí. Institut „vyhrazených“ nerostů má v našem právu tradici už od dob vydání Ius regale montanorum.Mez tyto vyhrazené nerosty patří třeba uhlí. Nevyhrazené nerosty jsou ty, které ve výčtu v § 3 nejsou uvedeny. Nejběžnější z nich jsou stavební kámen, štěrkopísky a cihlářské hlíny. Ložiska nevyhrazených nerostů jsou ve vlastnictví majitele pozemků.

1 0
možnosti
Foto

Je velká škoda, že mechanismus zvyšování povinných odvodů pro podnikatele, který každé zvýšení minimální mzdy doprovází, nefunguje také u poslanců (třeba tím, že by se poslancům s každým vládním zvýšením minimální mzdy stejným dílem snížily částky třeba na dopravu a reprezentaci). Něco takového je ovšem pro pana (soudruha) autora a 199 zástupců lidu ve Sněmovně dalších - samozřejmě absolutně nepřípustné a nepřijatelné. Rv;-O

0 0
možnosti

RvHlavně lidé mají obavy, aby jim nebyla nadělena opět moudra KSČM.

0 0
možnosti
Foto

Jakmile vláda nadělí, okamžitě se o to přidání postarají ti, jejichž povinností je. nás o peníze připravovat. Peníze jsou oběživo a bylo by špatné, kdyby se netočily a skončily ve "strožoku". (:-)Miluji germanismy)

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 370x
Jsem rodák z Kyjova, kde jsem řadu let učil na speciální škole. Po dlouholetých zkušenostech v komunální a krajské politice jsem se v roce 2013 stal poslancem za KSČM, kde působím dodnes. 

Seznam rubrik