Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stát získává finance zdražováním potravin????

0 0
možnosti
OU
MK

To máte blbý, že máte všechno dražší.

Mě můj šéf přidal a tak mám všechno levnější. Což se takhle více snažit? To vám asi moc nevoní, že?

1 1
možnosti
ZH

I ta prolhaná bolševická propaganda, která se na nás ze všech stran valila a které jediné byl setrvale dostatek, nás vycházela pěkně draho.

Ale shodneme se na tom, že se zdražuje zbytečně. Jen v příčinách se bezpochyby rozcházíme - já to přičítám na vrub socialistickému způsobu vedení státu. Nemáme sice plánování, ale máme různé kvóty a hromadu nesmyslných dotací, což je v bleděmodrém totéž...

0 0
možnosti
MB

Vyvoláváte zb tečnou paniku. Na Primě byl Babiš sám - Ohradil se slovy A.Jiráska = Proti všem! Slíbil že Bude lépe - Sám pravil, že už je. (Viz. záznam). Teď připosílí Vládu odborníků zřejmě Havlíčkem a Vokřálem. Lépe -již být nemůže! Pravda, říká se o mne, že mi to moc nemyslí, nicméně já Andreji věřím! Navíc, Komunisté jeho Vládu jistí ... Vše je jisté ... :-)

3 1
možnosti
Foto

Pane kolego, když Andrej slíbí, že bude ještě lépe, tak bude! Otázka, pro koho.

2 0
možnosti
MV

pokud ma KSCM ve svem stredu takove "kadry", jako jste Vy, jsem o dost klidnejsi...

12 1
možnosti
JN

Cena všeho je taková, kolik jsou lidé ochotni za danou věc zaplatit. Pokud je někdo ochoten zaplatit za moje brambory třicet korun, nevidím důvod prodávat je levněji.

5 1
možnosti

Republika je dnes absolutně nesoběstačná v ničem. Tedy kromě řepky. Ten který tvrdí opak, je záměrný lhář, nebo hlupák. A ještě říkám že země v daleko větším rozkladu, než byla kdy za sovět. socialismu. Ten bruselský socík, tedy skrytě německý nemá ani náznak lidské tváře.

3 2
možnosti
AT

Co říkáte vy, je vcelku podružné. Jen bych si dovolil zase říct já, že ona hlasitě proklamovaná soběstačnost ve všem, je v otevřené ekonomice bez celních a poitických bariér téměř prázdný pojem. A například za toho zlatého socialismu se soběstačnost naší země projevovala tak, že byl neustálý nedostatek nějakého zboží. :-)

6 1
možnosti
RH

Jeden starý vtip: Víte, co vznikne, když zkřížíte komára a mouchu? Komouš - co nezbodá, to podělá. A takový tu káže o zdražování...Rv

8 1
možnosti
VV

Zdrazi asi to pane poslance za KSCM, kde poptavka predci nabidku. Kdybyste jeste byli u moci vy, jiste by vas UV rozhodl, ze zdrazi vse ci lide potrebuji k obzive a jako kompenzace zlevni elektrarny, lokomotivy a vojenska technika. ;-D

6 1
možnosti

Možná byste měl zvážit uchování vašich komentů a pak je vydat jako nějakou humornou beletrii. KSČM má skoro nejpravicovější názory v dnešním parlamentu. Všechno "napravo" od KSČM jsou snad kromě ANO a SPD ultralevičáci jak vyšití.

0 3
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 370x
Jsem rodák z Kyjova, kde jsem řadu let učil na speciální škole. Po dlouholetých zkušenostech v komunální a krajské politice jsem se v roce 2013 stal poslancem za KSČM, kde působím dodnes. 

Seznam rubrik